Gratis waardebepaling

WENST U EEN GRATIS EN VRIJBLIJVENDE WAARDEBEPALING VAN UW EIGENDOM?

Een gratis waardebepaling vastleggen? Bel 0468/10 40 40 of mail info@bonnevastgoed.be .
Laurenz Bonne helpt u graag verder . 

Laurenz Bonne begeleidt uw verkoop van A tot Z.

Elke verkoop begint bij een correcte bepaling van de waarde.
Vele factoren spelen hierbij een rol. Zo wordt rekening gehouden met de typische factoren als de grondoppervlakte, bewoonbare oppervlakte en ligging.
Om de marktwaarde van uw woning of appartement te bepalen spelen echter ook andere elementen een rol. Elementen die voor een eigenaar soms moeilijk neutraal te beoordelen zijn. Zo zijn onder andere ook de structuur, indeling, inrichting, marktvraag en verkoopprijzen in de omgeving cruciaal voor een correcte waardebepaling. 

Een goede waardebepaling, van goudwaarde! 

Een kandidaat-koper kan via het internet in enkele ogenblikken tientallen woningen en appartementen in zijn of haar regio vergelijken. Op deze manier kan hij/zij nagaan of een vraagprijs ook overeenstemt met de prijzen van gelijkaardig vastgoed in de omgeving.

  • Een correcte prijs staat garant voor een vlotte verkoop. Vraagprijs en uiteindelijke verkoopprijs leunen in dit geval vaak dicht tegen elkaar aan. 
  • Wanneer vastgoed aan een te hoge prijs op de verkoopmarkt geplaatst wordt, riskeert de verkoper de eigendom te "verbranden". Merken zoekers dat een bepaalde eigendom langer dan gebruikelijk te koop staat, dan verzwakt onderhandelingspositie van de eigenaar. Die uiteindelijk geconfronteerd kan worden met prijzen die stukken onder de marktprijs te liggen. 
  • Plaatst u uw eigendom te goedkoop op de markt, dan verliest u vanzelfsprekend onmiddellijk. Een paar procent onder de marktwaarde verkopen betekent al snel een verlies van een paar (tien-)duizend euro.

Kortom, het is van fundamenteel belang dat uw vraagprijs zo dicht mogelijk aansluit bij wat een kandidaat-koper bereid is te betalen.

Bij Bonne vastgoed wordt na een bezoek aan uw eigendom een berekening gemaakt op basis van oppervlaktes, indeling, ligging,... en vervolgens vergeleken met eigendommen die in de omgeving verkocht werden.

Vraag uw gratis schatting aan

Pandgegevens

Contactgegevens

Uw bericht

(*) Gelieve de verplichte velden in te vullen.