Laurenz Bonne, aangenaam...

Bonne Vastgoed is uw immokantoor voor de verkoop van woningen, appartementen, gronden, hoeves, handelspanden,...  in Damme, Brugge, Sijsele, Sint-Kruis, Assebroek, Sint-Michiels, Sint-Andries, ... kortom van Oostkamp tot Zeebrugge en van Zedelgem tot Maldegem.

Bij Bonne Vastgoed staan persoonlijke begeleiding en service centraal. Met de nodige kennis, ervaring en gedrevenheid sta ik u graag bij voor een vlotte verkoop of aankoop. U wordt van waardebepaling tot notariële akte steeds bijgestaan door éénzelfde contactpersoon, zaakvoerder Laurenz Bonne. 

Kennis, ervaring en gedrevenheid als sleutelwoorden

Opleiding en constante bijscholing zorgen ervoor dat verkopers en kandidaat-kopers steeds bij Bonne Vastgoed terecht kunnen met de talrijke vragen die een vastgoedtransactie met zich meebrengt.
Ervaring door de verkoop van enkele tientallen woningen, gronden en appartementen in dienst van een bouwfirma en 2 vastgoedkantoren, in de ruime omgeving van Brugge en Damme.
Gedrevenheid ; graag maak ik hiermee voor u het verschil. Via Bonne Vastgoed krijgt elke kandidaat de kans het pand van zijn/haar keuze te bezichtigen wanneer het past. Dus ook na de kantooruren en in het weekend. Pas als alle geïnteresseerden de mogelijkheid gehad hebben om een pand te bezichtigen kan het aan de beste voorwaarden verkocht worden.

Wenst u meer info? Wenst u een afspraak, of een gratis waardebepaling van uw eigendom? 

Bel Bonne Vastgoed op 0468/10 40 40 of mail naar info@bonnevastgoed.be .
Laurenz Bonne helpt u graag verder.

 Bonne Vastgoed

Laurenz Bonne helpt u graag verder

Nieuws

51% hypotheekleningen afgesloten met variabele rente

29 December 2018

In november kozen maar liefst 51% van de kopers voor een variabele rente bij aankoop van hun woonst.

Lees meer

Premie van 7500 euro om woning af te breken en nieuw te bouwen

02 Oktober 2018

Wie een woning afbreekt en heropbouwt kreeg in 13 Vlaamse centrumsteden al een btw-tarief van 6 procent ipv de gebruikelijke 21 procent. Dit leidde tot situaties waarbij aan de ene zijde van de straat gebouwd werd aan 6% in een "centrumstad" en aan de overzijde aan 21%.

Lees meer

Blijf op de hoogte

Wenst u op de hoogte gebracht te worden van ons nieuw aanbod? Wees er als eerste bij!

Schrijf je nu in

Uw woning ook verkopen? Contacteer ons