Laurenz Bonne, aangenaam...

Bonne Vastgoed is uw immokantoor voor de verkoop van woningen, appartementen, gronden, hoeves, handelspanden,...  in Damme, Brugge, Sijsele, Moerkerke, Sint-Kruis, Assebroek, Sint-Michiels, Sint-Andries, Oedelem, Oostkamp ... kortom van Beernem tot Zeebrugge en van Zedelgem tot Maldegem of Eeklo.

Bij Bonne Vastgoed staan persoonlijke begeleiding en service centraal. Met de nodige kennis, ervaring en gedrevenheid staan wij u graag bij voor een vlotte verkoop of aankoop. U wordt tijdens het volledige proces, van waardebepaling tot notariële akte, steeds vakkundig bijgestaan. 

Kennis, ervaring en gedrevenheid als sleutelwoorden

  • Opleiding en constante bijscholing zorgen ervoor dat verkopers en kandidaat-kopers steeds bij Bonne Vastgoed terecht kunnen met de talrijke vragen die een vastgoedtransactie met zich meebrengt.
  • Ervaring door de verkoop van 500 woningen, gronden en appartementen in de ruime omgeving van Brugge en Damme.
  • Gedrevenheid ; graag maken mij hiermee voor u het verschil. Via Bonne Vastgoed krijgt elke kandidaat de kans het pand van zijn/haar keuze te bezichtigen wanneer het past. Dus ook na de kantooruren en in het weekend. Pas als alle geïnteresseerden de mogelijkheid gehad hebben om een pand te bezichtigen kan het aan de beste voorwaarden verkocht worden.

Wenst u meer info? Wenst u een afspraak, of een gratis waardebepaling van uw eigendom? 

Bel Bonne Vastgoed op 0468/10 40 40 of mail naar info@bonnevastgoed.be .

Bonne Vastgoed

Alt

Waardebepaling

U wenst uw eigendom te verkopen?

Bonne vastgoed biedt u eerlijke, correcte en marrktconforme schattingen aan. 

Vraag gratis schatting

Hou me op de hoote

Wenst u op de hoogte gebracht te worden van ons nieuw aanbod?

Wees er als eerste bij!

Schrijf u in