Hoe maakt Laurenz Bonne voor u het verschil?

DIE ENE KOPER die u wil bereiken
Om tot de beste verkoopprijs te komen is het van cruciaal belang dat zoveel mogelijk geïnteresseerden uw pand te zien krijgen. Dat is algemeen bekend.
Dat de kandidaten bij uw pand terechtkomen door doelgerichte publiciteit te maken ligt voor de hand. Waar dan wél een verschil gemaakt kan worden?
Bij de bezichtiging van uw pand! 

SNEL HANDELEN is de boodschap
Voor veel kandidaat-kopers ligt het niet voor de hand om op korte termijn afspraken vast te leggen om de woning van hun keuze te bezichtigen. Door werk, uiteenlopende agenda’s en andere verplichtingen lukt het niet om afspraken vast te leggen tijdens de kantooruren. Bonne Vastgoed wil hierin het verschil maken en elke kandidaat de kans geven te bezichtigen wanneer het past dus ook en vooral: NA DE KANTOORUREN EN IN HET WEEKEND. Pas als alle geïnteresseerden de mogelijkheid hebben gehad om uw pand te bezichtigen kan uw pand aan de beste voorwaarden verkocht worden.

CORRECT AFHANDELEN 
Vanaf dag 1 wordt gestart met het opvragen van de nodige attesten, keuringen, uittreksels, certificaten en andere dossierstukken, zodat deze tijdig voor handen zijn om een juridisch correcte verkoopovereenkomst te kunnen opstellen, en dat in samenwerking met uw notaris.

Wenst u meer info? Bel 0468/10 40 40 of mail info@bonnevastgoed.be . 
Laurenz Bonne helpt u graag verder.

Contacteer ons

(*) Gelieve de verplichte velden in te vullen.